Ta ditt vaccin

Jag läser att en del är så mot det här med vaccin, men för mig är det en självklarhet att ta vaccin. Jag vill kunna fortsätta leva det liv jag hade 2019, där jag kunde träffa vänner, partikamrater och kärleken. Jag vill kunna träffas, kramas, hälsa på varandra, ta i hand och ja bara umgås som förr.

Jag vill det redan i höst, jag bryr mig inte om när det blir, men jag vill i höst kunna umgås som förr. Jag vill ha de politiska mötet öga mot öga. Jag vill kunna diskutera och debatera mot varandra öppet och nära. Det är inte alls samma sak att sitta vid datorn och prata med partikamrater bakom en skärm. Jag saknar snacket vid sidan om, snacket som inte protokollförs, eller som skrivs ner utan där vi faktiskt umgås och bara pratar med varandra om hur man mår, hur det gick med hunden eller andra saker som är lite sidan om.

Det är oftast på de där sidosamtalen som det också uppstår nya förslag och idéer, det är på så vis vi driver den politiska verksamheten vidare. Det är på så vis vi driver företag och andra verksamheter vidare. Det vakuum vi nu befinner oss i, det hämmar oss på många sätt. Även om det digitala umgängen också har skapat nya möjligheter så är begränsningarna desto större. Alla årsmöten blir inte det samma. Demokratin är hotad på det vises. Det finns så klart lösningar, men vi kan inte bortse från att det fysiska mötet är i särklass det bästa sättet att mötas.

Så du som funderar på att inte ta något vaccin, du som tvekar på om vaccin hjälper, sluta tveka, vi måste hjälpas åt det är bara tillsammans som vi kan besegra det här Covid-19 viruset som lamslagit ett helt land och en hel värld. Varför tror du, DU som tvekar inte på forskning och på vetenskapen? Jag kan villigt erkänna, jag ville inte vara först, inte andra personen heller som blev vaccinerad, men nu är det så många som blir vaccinerade och det är få rapporter om biverkningar. (Klart det finns, det finns alltid biverkningar av alla mediciner) Nej för mig är det en självklarhet att ta det där vaccinet nu.

Jag tror (för man testade inte det då) att jag har haft Covid-19 för ett år sedan, men jag kan inte vara säker, jag var sjuk i tre veckor, med feber konstant under en vecka och hade svårt att andas under perioder och var enormt trött, kunde inte vara uppe och vaken mer än en till två timmar i stöten. Men det spelar inte någon roll, jag tänker trots detta vaccinera mig.

Jag uppmanar även DIG att ta de här vaccin sprutorna. Med vaccinet kan vi återgå till ett normalt liv, vad nu det än är.

TA DINA VACCIN SPUTOR!!!!!

%d bloggare gillar detta: