Dagens nämnd!

Idag fick vi som sitter i Arbetsliv och Fritidsnämnden veta att:

Socialdemokraterna är mot allt som är roligt enligt Alexandra Wallin (M)

Jag håller definitivt inte med henne.

Jag har en koloni som jag tycker är rolig, (inte mot min koloni) jag fotograferar (inte mot fotografering) jag tycker om konst, utställningar (inte mot konst och utställningar) jag tycker om naturen och vår fina Folkets park i Kävlinge (inte mot den alls) Jag älskar att vara ute, jag tycker om film, jag tycker om streaming tjänster, jag har inte något mot ett julbord, jag tycker bowling är kul. Oj ja det är mycket jag tycker är kul och vad jag vet har inte partiet något förbud mot detta? (Kan ha missat något grundläggande annars)

Sen klart pandemin kan få alla att misströsta och känna att allt kul para stoppas och att det är just en Socialdemokrat som sätter stopp för allt, men det är vår stadsminister och jag tror att han är det bästa för vårt land just nu. Socialdemokraterna i Kävlinge kommun är i vart fall inte mot allt som är roligt. Socialdemokraterna i Skåne kämpar för att vi ska få ökad kollektivtrafik medans Moderater mfl. bara vill dra ner och minska på kollektivtrafiken.

Här i Kävlinge betyder det att tåg till Lund slutar gå vid 21 tiden och om man vill se en film på bio som slutar kl 23 då får man ta buss eller gå hem. Snacka om att ta bort möjligheterna till att ha roligt. Men klart Moderaterna vill ju nu tillåta alkohol i samband med catering i mindre sällskap, det är ju ett sätt att lösa saker på låt folk dricka hemma och dränka sina sorger för att Socialdemokraterna är mot allt det roliga (eller nej vänta, det är högersidan som minskar kollektivtrafiken så det blir svårare att ha roligt på annan ort)

%d bloggare gillar detta: