Blog

Pandemin

Alla är idag förståsigpåare när det gälle vad som är bäst. Jimmy Åkesson var den enda politiker som tyckte att vi skulle bära munskydd. Han viste bäst tyckte han. Men han är inte ensam i Sverige att tycka till om munskydd och andra saker gällande rådande pandemin.

Det kommer både det ena och andra förslaget om hur pandemin ska skötas och det kommer både bra förslag och bisarra förslag.

Personligen tänker jag mig att jag följer myndigheternas råd och försöker hålla mig till deras rekommendationer. Det är inte lätt, och jag har också hälsat på folk, med att ta i hand. och jag har också kramat folk. Men om jag lyckas hålla mig till det här reglerna till 99% är jag glad och nöjd.

Så tänk på det alla ni där ute, följ råden, tvätta händerna, håll avstånd. Så löser sig allt.

Köper sex!

Vad håller män på med? Jag vet att det förekommer och har förekommit under lång tid att män, ja jag skriver män för jag tror att 99% av de som Köper sex är män. Nu är det inte bara vanliga Svensson som köper utan nu har två offentliga personer åkt fast för att de har köpt sex.

Det kan aldrig och ska aldrig vara okej att köpa sexuella tjänster. Det spelar inte någon roll hur mycket pengar du har eller vad du jobbar med. Sex ska vara frivilligt mellan två personer och med ömsesidigt förtroende.

Tycker det är bra att offentliga person nu också åker fast, så det kommer upp till ytan vilka svin och vedervärdiga personer de är.